![]() ![]() |
| giedreon |
| Pranešimas: #1
|
| Naujokas
Reputacija: -- Grupė: Svečiai Pranešimu : 0 Registracija: -- Skype:-- |
man patinka paprastas |
| Leide |
| Pranešimas: #2
|
![]() Dievybė
Reputacija: 0 Grupė: Lankytojai Pranešimu : 2447 Registracija: 30.03.2012 Skype:-- |
Tokio stiliaus kaip paprastas nera |
| panabagybe |
| Pranešimas: #3
|
| Naujokas
xDD Gerai cia Leide xDD As tai rengiuosi kaip man uzeina, pagal nuotaika xDD |
| glomy |
| Pranešimas: #4
|
| Naujokas
Man patinka stilius kuris atspindi mano gyvenima ir charakteri. Pvz esu linksma, kandi, megstanti pyktis, meili kovotoja. tagi mano apranga pagal gyvenima yra tamsi daznai niurios juodos spalvos (tokios spalvos yra mano gyvenimas) ant kuprines arba ant maikes yra nuotaika sukelentys paveiksliukai aba uzrasai, gresmingos apyrankes agresivus zvilgsnis bet juodai apvestos akys, sidabru zvilgantis seseliai ir storos riestos blakstienos atkreipia demesi i akis kurios keistos spalvos ir amzinai sypsos |
| Rafaella |
| Pranešimas: #5
|
| Naujokas
Nezinau mano stilius labiau prie romantikos linksta gal, toks lengvas. Paprastutis :) |
| Heidi |
| Pranešimas: #6
|
| Naujokas
beveik visada rengiuosi tokiais "apkritusiais" drabuziais. Bet siaip tai kaip kada uzplaukia xD |
| gabyteau |
| Pranešimas: #7
|
| Naujokas
Anksciau megau apsmukusias kelnes, bliuzonus, old school'us, bet dabar man tai atrodo durna. Veliau megau sportines kelnes, bliuzonus, kedukus, nike, adida visoki, bet dabar velgi tai atrodo kvaila. Dar veliau pradejau megti neiprasta stiliu, kazkuom patraukianti, issiskirianti is minios, toki keista. Na zodziu su kiekvienais metais vis kitoki stiliu megau. Dabar jau visiskai nerupi man koks stilius. Rengiuosi kas patogu ir grazu man.:) |
![]() ![]() |
| Dabar: 25 Geg 2012 18:41 |
Į lzd.lt kolektyvą mielai priimame naujus talentingus,gabus žmones,
galinčius rasti nuorodos į filmus. Norite prisijungti prie mūsų,
rašykite mums klubaslzd@gmail.com