![]() ![]() |
| miisi |
| Pranešimas: #1
|
| Naujokas
Reputacija: -- Grupė: Svečiai Pranešimu : 0 Registracija: -- Skype:-- |
Taigi kas jums is Lzd.lt forumelio nariu labiausiai patinka , ar siaip esat pamege ji (ja) Del kaskokios priezasties.? Man tai labai patinka glomy. Jos meile gyvunams labai didele. Ir neapsakoma... O jos istorijos labai ydomios ir jausmingos. Ji moka apsiginti ir visada mokes pareiksti savo nuomone. Tai wat man ji labai patinka. |
| Leide |
| Pranešimas: #2
|
![]() Dievybė
Reputacija: 0 Grupė: Lankytojai Pranešimu : 2447 Registracija: 30.03.2012 Skype:-- |
|
| miisi |
| Pranešimas: #3
|
| Naujokas
Puiku laukiu daugiau nuomoniu.!!! ;]* |
| luara |
| Pranešimas: #4
|
| Naujokas
Man labiausiai tai Leide, siaip atrodo faina ir linksma pabendrauti Dar anksciau buvo labai faini zmogeliukai sweetdark ir Ozas kurie dabar kazkur pradinge Taip pat labai fainos yra ir MoOnlight bei avieskailis ir panabagybe nepamirskime ir xX_Ema_Xx Taip pat musu naujoke miisi |
| xX_Ema_Xx |
| Pranešimas: #5
|
| Naujokas
Ooo.! Ir as kas kam patinku... Dekui paneles. Nelabai as ka ir pazystu... Taciau man labai patinka luara. Ji labai silta, bendraujanti ir labai miela panelyte. O miisi labai aktyvi kaip naujoke... Saunuole , taip ir toliau. |
| luara |
| Pranešimas: #6
|
| Naujokas
xX_Ema_Xx, tai zinoma kad patinki |
| edgariukas |
| Pranešimas: #7
|
| Naujokas
man jus visi fainuoliai |
| rasa101 |
| Pranešimas: #8
|
![]() Dievybė
Reputacija: 6 Grupė: Lankytojai Pranešimu : 318 Registracija: 19.12.2009 Skype: |
pritariu edgariukiu |
| Qully |
| Pranešimas: #9
|
| Naujokas
Man visi patinka. Bet labiausiai tai : Leide , nes siaip yra miela ir isskirtine. Beto man patinka jos paveiksleliai. luara , nes yra labai draugiska , silta , bendraujanti ir panasi i Evan Rachel Wood... miisi , nes ji yra kitokia nei visi... Nes kuria idomias temas, yra grazi ir bendraujanti... xX_Ema_Xx , Nezinau ji pati labai miela. Jos bendravimas labai siltas ir draugiskas... glomy , Nors ji ir kaskur dingo... Bet ji vistiek yra nuostabi Jos meile givunam labai didele...Ir neapsakoma... O jos istorijos labai ydomios ir jausmingos... Pritariu. Ir siaip labai nuostabi , neeiline , keista , bet nuosirdi panele. O daugiau tai nezinaw... |
| xX_Ema_Xx |
| Pranešimas: #10
|
| Naujokas
Qully , Dekutis.;** |
| Qully |
| Pranešimas: #11
|
| Naujokas
Nera az ka... |
| 8-ball |
| Pranešimas: #12
|
| Naujokas
|
| Qully |
| Pranešimas: #13
|
| Naujokas
Gal pas ka nors ir atsirasi. |
| luara |
| Pranešimas: #14
|
| Naujokas
Qully, sako panasi |
| miisi |
| Pranešimas: #15
|
| Naujokas
Qully , Dekoju. |
| MoOnlight |
| Pranešimas: #16
|
![]() Dievybė
Reputacija: 8 Grupė: Moderatoriai Pranešimu : 813 Registracija: 4.01.2010 Skype:-- |
Leide, luara, Kaip miela !! Ir as kazkam patinku ;** Sorry ,nebeaktyvi pasidariau . Laiko visiskai nebeturiu Na man labai patinka avieskailis , Leide , sweetdark ( kuri kazkur prapuolus ;D ) , panabagybe ir luara . Taip pat labai miela atrodo miisi , Qully ir xX_Ema_Xx . Visi Jus tokie bendraujantys ir labai faini . Nerealus . {{ hug }} . -------------------- Into your eyes Hopeless and taken We stole our new lives Through blood an pain In defense of our dreams In defense of our dreams |
| luara |
| Pranešimas: #17
|
| Naujokas
MoOnlight, nieko gal atsiras to laiko |
| MoOnlight |
| Pranešimas: #18
|
![]() Dievybė
Reputacija: 8 Grupė: Moderatoriai Pranešimu : 813 Registracija: 4.01.2010 Skype:-- |
luara ,Gal -------------------- Into your eyes Hopeless and taken We stole our new lives Through blood an pain In defense of our dreams In defense of our dreams |
| 8-ball |
| Pranešimas: #19
|
| Naujokas
|
| miisi |
| Pranešimas: #20
|
| Naujokas
MoOnlight , Tu tai pat labai miela.;)) Galetum susikurti tema ,,Apie save''. Butu smagu suzinot apie tave daugiau. Tai vat lauksiu temos ,,MoOnlight''. ( Tikiuos jog sulauksiu... |
![]() ![]() |
| Dabar: 25 Geg 2012 18:43 |
Į lzd.lt kolektyvą mielai priimame naujus talentingus,gabus žmones,
galinčius rasti nuorodos į filmus. Norite prisijungti prie mūsų,
rašykite mums klubaslzd@gmail.com