![]() ![]() |
| luara |
| Pranešimas: #21
|
| Naujokas
Reputacija: -- Grupė: Svečiai Pranešimu : 0 Registracija: -- Skype:-- |
Aha as ir tikiuosi kad tokia greit atsiras!!! |
| Qully |
| Pranešimas: #22
|
| Naujokas
MoOnlight, Aciu labai tau. Beje pritariu miisi. |
| avieskailis |
| Pranešimas: #23
|
| Naujokas
Labai dekoju tiems, kurie paminejo!! Pastaruoju metu nebuvau labai aktyvi, pati prisipazistu (blush), bet stengsiuos pasitaisyti ;DD Po pertraukos kai nesilankiau, o grizusi pamaciau keleta mielu nauju zmoguciu siame tinklapy ir ju deka kazkaip forumas pasikeite ;DD Tai: Qully, xX_Ema_Xx, miisi - naujokai, atnese dar daugiau spalvu |
| luara |
| Pranešimas: #24
|
| Naujokas
dabar prie savo saraso galiu prideti Qully, nes sis zmogeliuukas yra fantastiskas ir miela pabendrauti o kovalskis i si sarasa patenka todel kad jis yra mano mylimiausias pingvinas |
| Qully |
| Pranešimas: #25
|
| Naujokas
avieskailis , Kaip miela. Aciuu ,mes stengiames ,kad forumas neprazlugtu... luara , Tu 10 kartu fantastiskesne uz mane. O cia tai jo...Ir man labai smagu su tavim pabendrautt. |
| AdolfinaHitler |
| Pranešimas: #26
|
| Naujokas
Kazkaip negaliu isskirti nei vieno. Visi cia tokie reikalingi , tokie nuosirdus ir mieli... Kad tiesiog neimanoma isrinkti vieno geriausio... luara , Kaip ir sakiau siame forume reikalinga kaip saule pasauliui. Avieskailis, Reikalinga kaip menulis zemeje. Qully, Keri savo groziu ir mielumu kaip kokia nuostabiai kvepinti lauko gele... miisi, Tokia nuosirdi ir drasi...Ji tarsi ziema...Grazi ir trapi... Bent jau tokia pazystu ja as. xX_Ema_Xx, Stebina savo mokejimu bendrauti , su visais. Na ji cia (mano manymu) yra labai reikalinga. Visi cia tokie svarbus...Visi tokie nuostabus. Kad truksta zodziu.... |
| evaldas_ema |
| Pranešimas: #27
|
| Naujokas
visi mieli bendraujam,kiek kas gali avieskailis labai miela asmenybe bendrauja forume Leide tai seip tokia prikolna panike man visad patinka jos avatarai.ir kaip buvau naujoke cai ji mane ismoke ikelti foto. aciu avieskaili kad maus parasiai qully ,laura.xxEmaXx bendra varde mano:) vien del to jau pliusikas |
| Rafaella |
| Pranešimas: #28
|
| Naujokas
Visi savaip idomus :) |
| edgariukas |
| Pranešimas: #29
|
| Naujokas
Rafaella, pritariu isskirt neimanoma :D visi unikalus :d komanda musu nebloga susirinko |
| MoOnlight |
| Pranešimas: #30
|
![]() Dievybė
Reputacija: 8 Grupė: Moderatoriai Pranešimu : 813 Registracija: 4.01.2010 Skype:-- |
-------------------- Into your eyes Hopeless and taken We stole our new lives Through blood an pain In defense of our dreams In defense of our dreams |
| Justinija |
| Pranešimas: #31
|
| Naujokas
Hmz, kazkaip pastaruoju metu retokai lankausi forume, bet siaip Leide kaip asmenybe man patinka, protingas zmogeliukas :) |
![]() ![]() |
| Dabar: 25 Geg 2012 18:44 |
Į lzd.lt kolektyvą mielai priimame naujus talentingus,gabus žmones,
galinčius rasti nuorodos į filmus. Norite prisijungti prie mūsų,
rašykite mums klubaslzd@gmail.com