![]() ![]() |
| miisi |
| Pranešimas: #1
|
| Naujokas
Reputacija: -- Grupė: Svečiai Pranešimu : 0 Registracija: -- Skype:-- |
Nezinau ar yra tokia tema , bet tikiuosi jog tokios temos nera... Taigi gryztam prie reikalo... Ar esate lunatikai? Ar vaikstote naktimis ? Gal snekate per miegus.? O gal yra nutike kokiu juokingu yvikiu...? Man tai buvo viena kart toks yvikis... Reikejo nakvoti su drauge... Ji jau parpia nakti, as sedziu prie kompo. atsikelia, praeina pro mane, atsidaro spinta. paklausiau: ką darai, sako: myzt einu, o ka? Arba geras dar buvo... grizom pas mane is gimtadienio su tokiu draugu.. atsigulem, jau miegam, tas rekt pradejo lempa VARYK, VARYK..!!! paskui nutilo ir toliau miega. Butu juokinga , jeigu nebutu graudu... Gal jus ka nors papasakosit... |
| luara |
| Pranešimas: #2
|
| Naujokas
Patiko man sios istorijos.. Gaila, bet man tokiu istoriju nenutinka Tik viena buvo: mama nakti atejus manes klausia ar ar miegu sakau TAIP ir istikruju as tada miegojau o atsibudusi nieko panasaus neprisimiau |
| xX_Ema_Xx |
| Pranešimas: #3
|
| Naujokas
Patiko man jusu istorijos As tai viena nakti su mama miegojau... Ramiai miegojau mama negalejo uzmigti niekaip... O as atsikeliau is lovos atsisukau pries mama ir pradejau rekt , spjaudytis keiksmazodzius piliau kaip is pypkes sake... ;DD Mama persigando ir nubego i toleta sake..Po 10 min. atejo , o as toliau ramiai miegojau. |
| luara |
| Pranešimas: #4
|
| Naujokas
patiko.. |
| Fliaske |
| Pranešimas: #5
|
| Naujokas
nu siaip jo esu lunatikas nu bet ne visada buvo pora ivikiu bet dabar nlb atsimenu |
| 8-ball |
| Pranešimas: #6
|
| Naujokas
myzt i spinta :D |
| rasa101 |
| Pranešimas: #7
|
![]() Dievybė
Reputacija: 6 Grupė: Lankytojai Pranešimu : 318 Registracija: 19.12.2009 Skype: |
as tai kazkada su sese miegojau ir vidury nakties islipau is lovoas atsitupiau ant zemes budos poza ir tupejau, o paskiu pradejau vaikscioti ratu po kambari :D ir dar drauge pasakojo kai ji miegojo su kita drauge, viena miega, miega, prabunda ir ziuri, kita atsiklaupus pries lova ziuri y je, sake kaip persigando :DD |
| Do it |
| Pranešimas: #8
|
| Naujokas
As tai anksciau naktim vaiksciodavu pasakojo tetis jog as atsikeldavau, isijungdavau sviesa, atsisesdavau ant lovos ir sededavau koki pusvalandi, poto pavaikstau po kambari, nulipu i pirma auksta (mano kambarys 2 aukste) nueinu i virtuve ten pasedziu koks 20 min arba buvau turistineme zygije tai su draugu vienoje palapineje miegojau, tai atsikeles pamaciau kaip jis atsiremes ant alkuniu iskeles galva ir ziuri i mane per kokius 20 cm is virsaus ryte jis atsikeles nieko neatsimine |
| edgariukas |
| Pranešimas: #9
|
| Naujokas
buna, buna uzsifilmuoja |
| supermenas1 |
| Pranešimas: #10
|
| Naujokas
[b][/b][i][/i][u][/u][s][/s] |
| Zuikute |
| Pranešimas: #11
|
| Naujokas
Pasakojo drauge, kad paryciais emiau spardyti ja, poto nusisukau toliau miegoti :D O daugiau tokiu nesamoniu nebuvo pasitaike :) |
| miisi |
| Pranešimas: #12
|
| Naujokas
Oho kiek spejot nuotikiu prirasyt... Labai juokingos jusu istorijos. Arba kai as vakar...Atsikeliau is lovos atsiklaupiau salia mamos lovos (Aisku lovoje gulejo mama. ;D) ir pradejau melstis... Tai po sito dalyko bijau, kad kokiu paslapciu dar neisplepeciau... |
| Qully |
| Pranešimas: #13
|
| Naujokas
miisi , Geeras. As tai nelabai lunatikuoju... Tikrai nevaikstau , o pakalbet tai kartas nuo karto buna... |
| 8-ball |
| Pranešimas: #14
|
| Naujokas
as nei nekalbu nei spardaus nei lubom nevaikstau :D |
| miisi |
| Pranešimas: #15
|
| Naujokas
8-ball, Tai tau fainai. |
| luara |
| Pranešimas: #16
|
| Naujokas
o vakar vakere su drauge susitarem susitarem pries einant miegoti susiskambinti. Tai va nakty sapnuoju kad kalbu su visasais klasiokais telefonu, o ryte mama sako nakty kalbejai kalbiejai net neuzsiciaupei bet nieko nesupratau ka tu ten sakei |
| kovalskis |
| Pranešimas: #17
|
| Naujokas
Man dar tokiu nuotykiu nera buve :D Bet kai buvau mazas uzmigdavau pas mama kambari tai ji pas mane i kambari parvesdavo,bet nieko neatsimindavau kaip ji mane parvesdavo :D |
| luara |
| Pranešimas: #18
|
| Naujokas
JEGA!!!! kovalskis grizo!!!!! Mano mylimiausas pingvinas [JOKE] |
| kovalskis |
| Pranešimas: #19
|
| Naujokas
Biski dinges buvau ;D |