![]() ![]() |
| franCe |
| Pranešimas: #41
|
| Naujokas
Reputacija: -- Grupė: Svečiai Pranešimu : 0 Registracija: -- Skype:-- |
Oj, lunatike as buvau didele. Isaugau. Nakti i knygu lentynas lipdavau, i komoda ropsdavausi, ant balkono langu sedet bandydavau.(sutrukdydavo kas nors,et. )laiptais laipiodavau, karta Sventojoj ir pasivaiksciot isejau. ![]() O kalbet kai duodavau. Visko prisnekedavau, labai gerai atsimenu tik viena atveji, kai pries Valentino diena atejau pas mama ir pradejau saukt: MAMA!! Gelbek, mane Valentinas grobia!!! |
| Heidi |
| Pranešimas: #42
|
| Naujokas
katik mama papasakojo ka as nakti dariau : mama atejo i mano kambari prie kompo pasedet, sedi jinai, ir taip pasiziuri i mano puse, ziuri as pries ja taip stoviu kaip kokia zombe irsakau as jai : mauk tiktais nuo mano kompo : D Ir svarbiausia kad as tai buciau jai pasakius lietuviskai, bet pasakiau angliskai : D Mama atsistojo, as atsisedau, pavedziojau pelyte kompe ir kaip dejau galva ant klavieturos ir toliau miegu |
| franCe |
| Pranešimas: #43
|
| Naujokas
Heidi, Omg. |
| luara |
| Pranešimas: #44
|
| Naujokas
COOL |
| Nuobodu |
| Pranešimas: #45
|
| Naujokas
Atrodo nesu lunatikas, o ir įvykių nebuvo... |
| Rafaella |
| Pranešimas: #46
|
| Naujokas
Ar esate lunatikai? Naktimis nevaikstau. Tad manau jog ne :D Ar vaikstote naktimis ? na va atsakiau i antraji klausima :D Gal snekate per miegus.? OUUchh.. Prigavai sneku ir nezinau pati ka :D net nejauciu. O gal yra nutike kokiu juokingu yvikiu...? Yra kai papasakojo jog sneku per miegus paklausiau ka , pasake jog nesupranta kokia kalba. Buvo juoko, nes supratau, kad pradedu sukurti nauja kalba :)) Gal bus kada populiari , kaip anglu ar rusu.. :))) . Juokauju :D ir siiap nelabai smagu, kai isgirsti toki dalyka tu snekejai per miegus ir tik mintys smesteli galvoje, ar as ko svarbaus nepasakiau xD. Bet tada nusiraminu, nes mano kalba yra neissifruojama, bent jau dabar.. :)) |
| Vilija_vitkute |
| Pranešimas: #47
|
| Naujokas
......... |
![]() ![]() |
| Dabar: 25 Geg 2012 18:45 |
Į lzd.lt kolektyvą mielai priimame naujus talentingus,gabus žmones,
galinčius rasti nuorodos į filmus. Norite prisijungti prie mūsų,
rašykite mums klubaslzd@gmail.com